increase | van de Wal B.V.
Increase is an independent, full-service & consultancy company for the playground industry. We offer design and consultancy for playgrounds, playground equipment. Increase is een onafhankelijk, ontwerp- & adviesbureau voor de speeltoestelindustrie. Wij bieden ontwerp en advies voor speelterreinen en speeltoestellen.
increase,innovation,creativity,service,playground,equipment,playground layout,playground equipment design,consultancy,advice,safety standards,standards,EN71,EN71-1,EN1176,EN1177,inspection,risk assessment,certification,TÜV,CE,CE labeling, ASTM innovatie,creativiteit,service,speelterrein,speelterreinen,speeltoestel,speeltoestellen,ontwerp,ontwerp speeltoestellen,ontwerp speelterreinen,layout,design,advies,veiligheid, veiligheid van speelterreinen,inspecties,risicoanalyse,risicoanalyse speelterrein,certificatie,CE markering
51360
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-51360,qode-core-1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,brick-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_with_content,width_470,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

van de Wal B.V.

In samenwerking met de Nederlands producent van speeltoestellen, van de Wal B.V., werd een volledige reeks uiterst kwalitatieve openbare speeltoestellen in robinia hout ontwikkeld.

 

De toestellen werden volledig met behulp van 3D software uitgetekend. Hierbij werd reeds van bij het begin rekening gehouden met onder andere infrastructuur, beschikbare houtlengtes, veiligheidsnormen, duurzaamheid, montage en spelplezier.

 

Naast de technische tekeningen werden tevens de handleidingen en andere technische documentatie voorbereid voor de latere keuring door een extern inspectiebureau. Een rechtstreekse communicatielijn met de inspecteur garandeerde een vlotte en correcte visuele controle en certificatie volgens EN1176 normen, zodat achteraf geen dure aanpassingen nodig waren.

Na meerdere samenwerkingen tussen van de Wal B.V. en INCREASE is er ondertussen een sterke vertrouwensband gegroeid, waarbij op regelmatige basis nieuwe speeltoestellen samen ontworpen en uitgewerkt worden.

Klant

van de Wal B.V.

Land

Nederland

Category

Advies, Ontwerp