increase | Blue Rabbit 2.0
Increase is an independent, full-service & consultancy company for the playground industry. We offer design and consultancy for playgrounds, playground equipment. Increase is een onafhankelijk, ontwerp- & adviesbureau voor de speeltoestelindustrie. Wij bieden ontwerp en advies voor speelterreinen en speeltoestellen.
increase,innovation,creativity,service,playground,equipment,playground layout,playground equipment design,consultancy,advice,safety standards,standards,EN71,EN71-1,EN1176,EN1177,inspection,risk assessment,certification,TÜV,CE,CE labeling, ASTM innovatie,creativiteit,service,speelterrein,speelterreinen,speeltoestel,speeltoestellen,ontwerp,ontwerp speeltoestellen,ontwerp speelterreinen,layout,design,advies,veiligheid, veiligheid van speelterreinen,inspecties,risicoanalyse,risicoanalyse speelterrein,certificatie,CE markering
51387
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-51387,qode-core-1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,brick-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_with_content,width_470,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Blue Rabbit 2.0

De ontwikkeling van de nieuwe Blue Rabbit 2.0 reeks van speeltoestellen voor privaat gebruik werd volledig van A tot Z gerealiseerd door INCREASE.

 

Het nieuwe concept werd schetsmatig vormgegeven alvorens het technisch uitgewerkt werd met 3D parametrische software. De prototypes werden vervolgens volledig zelf opgebouwd in het magazijn om gekeurd te worden. Increase stond daarbij ook in voor de volledige communicatie met het extern Duitse keuringsbureau (TÜV Nord).

 

Wij organiseerden vervolgens een groot opgezette outdoor fotoshoot waarbij ook de locatie, de fotograaf en de figuranten gezocht werden. Ook een promotievideo werd op locatie gefilmd.

 

Een directe communicatie met de producenten heeft ervoor gezorgd dat de productie van de onderdelen nauwgezet opgevolgd en bijgestuurd kon worden. Ten slotte werden alle handleidingen en verpakkingen grafisch uitgewerkt om de ganse reeks klaar te maken voor verkoop. Een gloednieuwe website werd ontwikkeld om de reeks te promoten.

 

Een basisreeks van 4 torens, 2 schommels en 6 modules werd ontwikkeld in 2014. Wegens het grote succes van de Blue Rabbit 2.0 reeks werden in 2016 opnieuw 2 extra torens en 2 extra modules ontwikkeld en gelanceerd. Ook in 2018 wordt de reeks opnieuw uitgebreid met nieuwe producten.

 

Klant

KBT nv

Land

België

Category

Project management