increase | Over ons
Increase is an independent, full-service & consultancy company for the playground industry. We offer design and consultancy for playgrounds, playground equipment. Increase is een onafhankelijk, ontwerp- & adviesbureau voor de speeltoestelindustrie. Wij bieden ontwerp en advies voor speelterreinen en speeltoestellen.
increase,innovation,creativity,service,playground,equipment,playground layout,playground equipment design,consultancy,advice,safety standards,standards,EN71,EN71-1,EN1176,EN1177,inspection,risk assessment,certification,TÜV,CE,CE labeling, ASTM innovatie,creativiteit,service,speelterrein,speelterreinen,speeltoestel,speeltoestellen,ontwerp,ontwerp speeltoestellen,ontwerp speelterreinen,layout,design,advies,veiligheid, veiligheid van speelterreinen,inspecties,risicoanalyse,risicoanalyse speelterrein,certificatie,CE markering
51064
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-51064,qode-core-1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,brick-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_with_content,width_470,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive
 

Over ons

Onze missie

Als servicebedrijf is het onze missie om klanten te ondersteunen in het ontwikkelen van speeltoestellen, toebehoren en speelterreinen.

 

Dankzij onze grote kennis op het gebied van veiligheidsvoorschriften, kunnen wij u tevens bijstaan in alle aspecten omtrent veiligheid en normering.

Als puur dienstenbedrijf bieden wij enkel services aan, en geen fysieke producten.

Wij werken volledig onafhankelijk zodat u in alle vrijheid uw eigen leveranciers en fabrikanten kan kiezen.

Onze focus ligt specifiek op de speeltoestelindustrie, gezien de complexiteit van deze niche.

Wij zijn zowel actief in de markt voor privaat (residentieel) als voor openbaar (commercieel) gebruik.

Wij hebben alle specifieke competenties in huis en zijn gekwalificeerd door Speelom.

Onder onze klanten bevinden zich onder andere fabrikanten van speeltoestellen en uitbaters van speelterreinen.

Onze meerwaarde

Pragmatisch & creatief

Onze specifieke kennis er ervaring zijn niet enkel theoretisch maar ook praktisch.

 

Wij hebben voeling met de producten, hun technische constructie en hoe ze gemaakt worden. Dit combineren wij met een dosis innovativiteit en creativiteit om tot unieke concepten te komen die in lijn liggen met uw eigen infrastructuur en strategie. Op die manier onderscheidt u zich van uw concurrenten zodat uw competitiviteit stijgt.

Integraal & compleet

We identificeren reeds van in het begin van een project alle relevante aspecten van het ontwerp zodat er achteraf geen grote verrassingen meer boven water komen. Denk hierbij aan materiaal, constructie, speelwaarde, normering en kostprijs.

 

Op die manier geven we vorm aan mature, kwalitatieve en veilige producten die moeiteloos gekeurd kunnen worden en die tevens economisch levensvatbaar zijn.

Flexibel & complementair

Wij kunnen het ganse ontwikkelingstraject van idee tot uitontwikkeling voor onze rekening nemen, of we kunnen u bijstaan in de door u gekozen fases.

 

Op die manier kiest u zelf waar INCREASE complementair kan zijn aan uw eigen sterktes.

Ervaren & gespecialiseerd

Aangezien wij internationaal actief zijn, hebben we vaak contact met verschillende gereputeerde keuringsbureaus, zowel in Europa als in het Verre Oosten.

 

Wij zijn vertrouwd met hun werkwijze en verwachtingen. Onze interne kennis geeft ons bovendien het zelfvertrouwen om met hen in discussie te treden, indien wij dit nodig achten. De interpretatie en toepassing van de Europese veiligheidsnormen is namelijk vaak verschillend van land tot land en van bureau tot bureau.

Contacteer ons